WORKSHOP - Fermentácia, 03.06.2021

Galéria

Dátum konania: 03. júna 2021 o 17:00 hod.

Miesto konania: Kultúrny dom Štúrovo

Vstupné: 5 Eur

Fermentácia - keď baktérie pracujú pre nás

Lektor: Hedviga Gulová

Fermentácia potravín patrila v minulosti do kuchyne tak, ako patria k sebe soľnička a korenička.

Počas tohto procesu sa vytvárajú aj telu prospešné baktérie, známe ako probiotiká. Tie prospievajú imunitnému systému, zažívaciemu traktu, ako aj nášmu srdcu. Ak teda zaradíte fermentované potraviny do vášho jedálnička pomáhate celému telu.

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.

Zostaň informovaný o našich novinkách

Prihlás sa do nášho newslettra a budeme ti zasielať novinky priamo na e-mail.
Pre lepšie prispôsobenie obsahu pre Vás, bezpečnosti, meraniu štatistík návštevnosti a lepšej spätnej väzbe tento web používa cookies. Klikaním a navigovaním po stránke súhlasíte s tým, že zbierame o Vás anonymné informácie cez cookies. Viac informácií o používaní cookies na našej stránke nájdete tu.